Een woordje uitleg over de Set Tone & Shape

Met veel genoegen stellen we je onze twee sets voor die we speciaal hebben ontworpen om jou gezond en fit te houden! Wil je zorg dragen voor jezelf en gezond leven, maar lukt dat niet door je drukke dagelijkse ritme? Heb je gewoon geen tijd om naar de fitness te gaan? En als de fitness nu eens naar jou kwam? Het begin van het nieuwe schooljaar is traditioneel een periode waarin we nieuwe uitdagingen aangaan. Ga jij de onze aan?

Met onze set Tone & Shape maak je van bewegen een dagelijkse gewoonte, gewoon thuis, zonder druk. De set omvat niet alleen een heleboel onderdelen, maar ook een compleet trainingsschema op video, dat langzaam en flexibel opbouwt onder leiding van een professionele sportcoach.

Laten we samen eens bekijken voor wie deze set bedoeld is, welke oefeningen je ermee kunt doen, welke onderdelen erin zitten en hoe alles precies verloopt. Iets zegt ons dat jij de uitdaging zult aangaan.

Voor wie is de Set Tone & Shape bedoeld?

De Set Tone & Shape is de ideale oplossing als jij je lichaam wilt verstevigen om er strakker en slanker uit te zien. De afwisseling tussen cardiotraining en spieroefeningen geven je metabolisme een ware boost!

Wat zit er in de Set Tone & Shape?

De set bevat drie onderdelen die je tijdens iedere trainingssessie afwisselend gebruikt.

- De donut is een bal in de vorm van een donut waarop je allerlei oefeningen doet die je spieren versterken en versoepelen.

- De pilatesring klem je tussen je handen, benen of enkels en de weerstand van de ring zet verschillende spiergroepen aan het werk.

- Het springtouw is ideaal voor een efficiënte cardiotraining waarbij je massa's calorieën verbrandt.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een trainingsprogramma van 12 sessies van telkens 20 minuten. Iedere sessie omvat twee moeilijkheidsgraden. In totaal krijg je dus 24 sessies, goed voor 480 minuten sporten!

Tot slot lees je in de 90 pagina's dikke wellnessgids al onze beste tips en advies, recepten en noem maar op om je iedere dag in topvorm te voelen!

Professionele begeleiding met de Set Tone & Shape

Dit verstevigende sportprogramma werd opgesteld door professioneel sportcoach Séverine Jacinto. Zij begeleidt je tijdens je training zodat je steeds oefeningen doet die afgestemd zijn op jouw conditie. Want opnieuw beginnen te sporten is niet niets.

Het hele trainingsprogramma lang krijg je raad en tips over de juiste lichaamshouding om blessures te vermijden.

Enkele tips voor een efficiënt en weldoend gebruik van de Set Tone & Shape

Een goede opwarming en stretching zijn heel belangrijk.

Doe dat dus zeker voor en na iedere training.

Door een goede opwarming breng je je algemene lichaamstemperatuur omhoog en zet je je grote spiergroepen en gewrichten aan het werk, maar ook de spieren en pezen die je tijdens je trainingssessie zult gebruiken. Begin rustig en voer de intensiteit van je inspanningen geleidelijk op.

Na iedere trainingssessie is het tijd om te stretchen. Zo laat je je spieren weer tot rust komen, zodat ze sneller en beter kunnen recupereren. Om echt het beste uit je stretching te halen, rek je je spieren enkel op wanneer je uitademt en ontspan je ze heel langzaam terwijl je inademt. Stretch telkens iets steviger en laat zachtjes los als je pijn voelt.

Zo. Nu weet je alles over onze set. Ga je de uitdaging aan?

Uw coachingprogramma

Meldt u aan om zo toegang te krijgen tot de video’s van uw coachingprogramma !