Kruip in een nieuwe huid met microdermabrasie

Naarmate je ouder wordt, maar ook door omgevingsinvloeden en de zon, verliest je huid aan elasticiteit. Zo ontstaan rimpeltjes, vlekken en andere tekenen van veroudering.

De oplossing? Microdermabrasie, een techniek waarmee je je huid er snel en eenvoudig beter laat uitzien. De term microdermabrasie rolt misschien niet heel gemakkelijk van je tong. Wat is het nu precies? Wij zetten enkele vragen en antwoorden voor je op een rijtje.

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie (of dermabrasie) is een techniek die afkomstig is uit Italië. In eerste instantie werd ze enkel voor medische doeleinden gebruikt. Nadat schoonheidsspecialisten in de VS de techniek ontdekten en populair maakten, is microdermabrasie ook weer terug in Europa.

Microdermabrasie heeft een sterk exfoliërende werking doordat het bovenste huidlaagje wordt verwijderd. Zo raak je van dode huidcellen af en wordt de celhernieuwing gestimuleerd.

Dankzij de speciaal ontworpen opzetstukken kan het microdermabrasietoestel veroudering van de huid helpen tegengaan en krijgt je huid een gladdere, soepelere uitstraling.

MICRODERMABRASIE: VOOR WIE IS HET?

Voor iedereen die:

  • De gevolgen van huidveroudering wil verzachten
  • Een jongere, zachtere huid wil
  • Een gezonde, soepelere huid wenst
  • Een grondige peeling wil

Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypen. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen met een gerust hart microdermabrasie thuis toepassen!

MICRODERMABRASIE: DE ANTI-VEROUDERINGSWERKING

We dromen er allemaal van: weg met die rimpels zonder er te veel energie en geld aan te besteden! Een microdermabrasietoestel heeft een anti-verouderingswerking. Je kunt de behandeling heel gemakkelijk thuis doen. Naarmate je meer sessies thuis uitvoert, gaat je huid soepeler aanvoelen en worden je rimpeltjes minder zichtbaar. Je huid krijgt een tweede jeugd!

MICRODERMABRASIE THUIS: DE VOORDELEN

Het microdermabrasieapparaat heeft alles wat je nodig hebt om je microdermabrasie zelf thuis uit te voeren. Reinig je gezicht goed voor gebruik en geniet van dit moment van zorg voor jezelf! Je hoeft niet meer bij de schoonheidsspecialist of de dermatoloog op bezoek te gaan om van alle voordelen van microdermabrasie te genieten!