Microdermabrasie: de gezichtspeeling voor een instant stralende teint

Doffe en vale teint met onzuiverheden? De huid van je gezicht draagt de kwalijke gevolgen van de winter. Gelukkig krijg je in een mum van tijd weer een stralende teint dankzij microdermabrasie! Noem het gerust een hoogstaande gezichtsscrub, want microdermabrasie verwijdert niet alleen alle dode huidcellen, maar maakt ook komaf met onzuiverheden en helpt je bovendien aan een frisse teint voor de lente! Meer weten over de vele voordelen? Volg de gids ...

Microdermabrasie: mechanische gezichtspeeling

Microdermabrasie is een niet-invasieve techniek voor een instant stralende huid. Denk aan een soort van mechanische peeling (in tegenstelling tot de chemische) die de huid grondig scrubt. Het oppervlakkige deel van de opperhuid wordt verwijderd, waardoor deze gedwongen wordt om zich te vernieuwen. Het toestel dat deze gezichtspeeling uitvoert, combineert het gebruik van schurende elementen (zoals diamant- of saffierkristallen) die de huid voorzichtig scrubben, met een zuigwerking die de productie van collageen en elastine bevordert door de microbloedsomloop te stimuleren.

Ontdek de ware aard van uw huid

Ontvang nu een e-mail met onze Gezichtsverzorging gids !

Microdermabrasie om dode huidcellen te verwijderen

De voorwaarde voor een mooie, gezonde huid? Alle onzuiverheden van je gezicht verwijderen. Paradoxaal genoeg is het net je eigen huid die je gelaat onzuiver maakt ... Want net als elk ander orgaan, moet onze huid zich voortdurend vernieuwen. De ‘nieuwe’ cellen vervangen de oude, waarna deze laatste moeten verdwijnen. Soms zetten deze dode huidcellen zich echter vast en verhinderen ze een correcte celvernieuwing. Wil je een stralende teint, scrub dan de huid van je gezicht om ze weer te laten ademen.

Microdermabrasie om komaf te maken met zwarte puntjes

Heb je tevergeefs alles geprobeerd om van die vervelende zwarte puntjes af te geraken? Je laatste redmiddel: microdermabrasie, inderdaad! Dankzij de schuurkoppen in combinatie met de zuigwerking strijkt microdermabrasie het gelaatsoppervlak glad en garandeert ze een grondige scrubbeurt. Je zal zien, zelfs de meest weerspannige zwarte puntjes houden niet lang stand.

Microdermabrasie om huidveroudering tegen te gaan

Na een sessie microdermabrasie kruip je letterlijk in een nieuwe huid. De techniek stimuleert de celvernieuwing en vervaagt dus rimpels en lijntjes, maar ook lichte hyperpigmentatie. Deze gezichtspeelingtechniek strijkt de huid glad en stimuleert tegelijk de productie van collageen. Je ziet er bijgevolg frisser uit dankzij een instant stralende teint.

Microdermabrasie voor een stralende teint

Door de onzuiverheden te verwijderen die je poriën verstoppen, kan je huid crèmes en verzorgingsproducten beter opnemen. De cosmetische verzorgingen kunnen dus nog beter inwerken omdat de huid ontvankelijker is voor hun heilzame werking. Bovendien is microdermabrasie geschikt voor elk huidtype, zonder echte tegenindicatie (maar te vermijden op wonden of beschadigde huid). Test het uit en laat je overtuigen! Waarom nog langer wachten? Je vindt al onze microdermabrasietoestellen in onze webshop.